بِژی بِرساق نام یکی از شیرینی های محلی ایلام است، که معنای زندگی و حیات می دهد و معمولا در بیشتر خانه ها چه شهری و چه روستایی در مناسبت های مختلف پخته می گردد.
پیاز ستون اصلی بیشتر غذاهای خوش طعم است. اما بسته به نحوه پخت پیاز می توانید طیف گسترده ای از طعم ها از پیاز سرخ شده کاراملی تا پیاز داغ چیپسی را تولید کنید. حتی شاید جالب باشد بدانید که سایز و نحوه خرد کردن پیاز هم باعث می شود آن را مناسب غذای خاصی کند....
اینکه حالا شما رژیم گرفته اید، به این معنی نیست که دیگر هیچ نان و شیرینی ای نخورید. مطمئنا متخصصان تغذیه هم مصرف نان و هیدرات کربن را قدغن نکرده اند.
تجربه درست کردن دسر با ماست و مربا را دارید؟ ترکیب مربا با ماست، یکی از خوشمزه ترین ترکیب هایی است که می توانید در تهیه دسر به کار ببندید. دسر ماست و مربا هم برای صبحانه و هم بعد از غذای اصلی، به عنوان محبوب است و در زمان کمی هم درست می گردد. در این مقاله...
بهداشت تغذیه این روزها برای خیلی از افراد از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا تغذیه نادرست و عدم رعایت نکات بهداشتی در مصرف مواد غذایی عواقب بسیار بدی در حفظ سلامت دارد.
انواع دسرهای ساده و سریع با بستنی هم درست کردن شان آسان است و هم معمولا از مواد ساده ، مقرون به صرفه و در دسترسی تهیه می شوند. ضمناً می توانید از طعم مجذوب کننده دسرهای ساده و سریع با بستنی لذت ببرید. در تابستان که دسرهای خنک با بستنی حسابی می چسبند، فرصت...
خبرنگارانـ خوراک ها غذا های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ، سبزیجات و روش های طبخ گوناگون تهیه می شوند و در سفره غذای ایرانی ها جایگاه خود را دارند. فاهیتا یکی از خوراک های خوشمزه و محبوب بین المللی است که اصالت آن به کشور مکزیک می رسد....
پیتزا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نوع فست فود در سراسر دنیاست که بسیاری از افراد دوست دارند در منزل آن را تهیه کنند.
نمی توان الزاما یک رژیم غذایی را برای دو نفر با تاثیر یکسان در نظر گرفت. با وجود رژیم های غذایی مختلفی که امروزه مطرح است، انتخاب مشکل به نظر می رسد، اما دقت در خصوص هدف راجع به رژیم و آنالیز تاثیر رژیم های مختلف برای دستیابی به برترین نتیجه، موثر خواهد...
ماده اصلی نیز برای تهیه بورانی ماست است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بورانی نیز برای خود تاریخچه ای دارد و از گذشته های دوربر سفره ایرانیان جایگاهی داشته است.
سوپ ترخینه یکی از سوپ های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا در غرب کشور درست می گردد، اما در هر جای ایران که باشید، می توانید با مواد ساده و در دسترسی آن را تهیه کنید. این سوپ مقوی، معمولا برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا به کار می رود و بسیار لذیذ است....
گیاه خواران و وگان ها در رژیم غذایی خود از محصولات حیوانی استفاده نمی نمایند. آن ها بر این عقیده هستند که برای تهیه محصولات حیوانی به حیوانات آسیب وارد شده و از آن ها بهره کشی می گردد. آن ها حامی حقوق حیوانات هستند. در راستای سبک خاص فکری از مصرف انواع گوشت...
حلیم بادمجان از دسته غذا های اصیل ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می گردد و برخی ها از عدس یا لوبیا سفید یا برنج برای تهیه آن استفاده می نمایند.
ژیگویی که سر سفره فرانسوی ها می آید، با ژیگویی که ایرانی ها سرو می نمایند، تفاوت زیادی دارد. در این مطلب ما از همین تفاوت ها برایتان می گوییم و طرز تهیه ژیگو و ریزه کاری های پخت آن را به شما آموزش می دهیم.
ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوب ترین ترکیب های وعده عصرانه است. کوکی ها که در هر فصلی با مواد مختلف قابل تهیه هستند معمولا در تعداد زیاد پخته می شوند تا چند روز پس از پخت نیز قابل مصرف باشند.طرز تهیه کوکی شکری بسیار آسان بوده و یکی از خوشمزه ترین...
اگر می خواهید یک میان وعده سالم نوش جان کنید، گل کلم کبابی با دیپ مخصوص یکی از سالم ترین و مفیدترین گزینه های پیش روی شماست. این غذا برای گیاهخواران بسیار مجذوب کننده است و سرشار از مواد معدنی است که بدن گیاهخوارها در غیاب گوشت به آن ها احتیاج دارد. قبل...
یکی از لوازمی که امروزه در بیشتر آشپزخانه ها به چشم می خورد، هود است که هدف از بکارگیری آن، جذب ذرات چربی حاصل از پخت وپز و آشپزی محسوب می گردد. به همین علت هود در قسمت فوقانی اجاق گاز و در یک فاصله استاندارد نصب شده تا موقعیت آن برای جذب این ذرات ایده آل...
چیپس کدو حلوایی برخلاف چیپس های سیب زمینی، سرشار از ویتامین هستند و با خوردن آنها کلی ویتامین به بدن خود می رسانید.
سوربه هندوانه یکی از خنک ترین و راحت ترین میوه ای است که می توانید آن را در عرض چند دقیقه در خانه آماده کنید. برخی در طرز تهیه سوربه هندوانه از شکر استفاده می کنند و برخی دیگر آن را به صورت خالص و با شیرینی خود هندوانه ترجیح می دهند. به هر حال سوربه هندوانه...
آشنایی با گیلاسگیلاس میوه ای درختی است از سرده پرونوس که دارای میوه ای گوشتی و هسته ای چسبیده به گوشت، است. میوه آن به رنگ قرمز، زرد و ارغوانی تیره (تقریبا نزدیک به رنگ قرمز مایل به سیاه)، بسیار زیباست که پیش از رسیدن آن، شکوفه هایی به رنگ سفید و صورتی روشن،...