این نان کم کالری شما را چاق نمی کند

به گزارش وبلاگ نت قشم، اینکه حالا شما رژیم گرفته اید، به این معنی نیست که دیگر هیچ نان و شیرینی ای نخورید. مطمئنا متخصصان تغذیه هم مصرف نان و هیدرات کربن را قدغن نکرده اند.

این نان کم کالری شما را چاق نمی کند

حالا اگر خودتان اهل پخت نان ها و شیرینی های مختلف هستید، نوع کم کالری آن را انتخاب کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه یک برش از آن را نوش جان کنید. نگران کالری اش هم نباشید!

مواد لازم برای 6 نفر

1 ق س سرصاف مایه خمیر

3 /1 ق چ نمک

1 عدد تخم مرغ

25 گرم کره

1 ق م شکر برای مایه خمیر

4 /1 پیمانه آب ولرم

2 /1 پیمانه شیر کم چرب

3 /1 ق چ وانیل

کنجد به اندازه لازم برای تزئین

2 /1 ق چ بهبود دهنده

4 عدد سیب

1 ق س دارچین

2 /1 پیمانه آرد

1 عدد زرده تخم مرغ

1. در یک کاسه نمک و شکر ریخته و آب ولرم را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. مایه خمیر را هم بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در ظرف یا کاسه را گذاشته و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر اثر نموده و کف کند.

2. در یک قابلمه کوچک شیر ریخته و روی حرارت میانه قرار دهید تا ولرم گردد، کره را هم اضافه نموده و قابلمه را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کم گردد و محلول آن قدر خنک گردد تا بتوانید تخم مرغ را به آن اضافه کنید. یعنی حرارت شیر کم باشد تا در موقع افزودن تخم مرغ نپزد.

3. در یک کاسه بزرگ شیر و تخم مرغ و کره را ریخته، مایه خمیر عمل آمده را به آنها اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. آرد را کم کم اضافه نموده، هم بزنید و بعد اندازه بیشتری آرد بیفزایید و با دست آغاز به ورز دادن خمیر کنید. وقتی که خمیر به دست نچسبید، دیگر آرد اضافه نکنید. خمیر را یکدست نموده و در کاسه را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا خوب ور بیاید و استراحت کند.

4. در مدت یکی دو ساعتی که خمیر استراحت می نماید سیب ها را شسته، پوست بکنید و به شکل برش های طولی هلالی نازک ببرید و دانه های سیب را جدا کنید. وقتی همه سیب ها را برش زده و آماده کردید، در یک کاسه با دارچین مخلوط کنید.

5. خمیر را که آماده شده و خوب پف نموده است، از ظرف درآورده روی تخته آردپاشی شده بگذارید. بعد از کمی ورز دادن خمیر را با وردنه پهن کنید تا به صورت مستطیلی با قطر نیم سانتی متر باز گردد. حالا آن را به نوارهایی با عرض سه سانتی متر برش بزنید.

6. سیب ها را کنار هم روی هر نوار بچینید تا سطح نوار با سیب پوشیده گردد. بعد از یک طرف آغاز به لوله کردن خمیرهای نواری و سیب کنید. همه نوارها را با سیب ها به همین صورت لوله کنید و به شکل یک نان درآورید.

7. فر را روشن نموده با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی سینی فر کمی آرد بپاشید و نان های آماده شده را روی آن قرار دهید. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ را ریخته و با چنگال هم بزنید. بعد با قلم موی آشپزی زرده را روی سطح بالایی نان ها مالیده و کنجد را رویشان بپاشید.

8. بعد از گرم شدن فر سینی را در طبقه وسط قرار دهید تا نان ها به مدت 30- 20 دقیقه بپزند.

یه جور دیگه

اگر طعم این نان را نمی پسندید و سیب هایتان ترش مزه هستند، می توانید بعد از برش زدن، علاوه بر دارچین، روی آنها یک قاشق سوپ خوری شکر هم بریزید. البته با این کار اندازه کالری نان بالاتر می رود.

فوت وفن

در صورتی که سیب ها خیلی سفت بودند، قبل از چیدنشان روی خمیر، آنها را کمی با آب بپزید یا در مایکروفر حرارت دهید تا نرم شوند.

منبع: همشهری آنلاین

به "این نان کم کالری شما را چاق نمی کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این نان کم کالری شما را چاق نمی کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید