طرز تهیه شیر فندق وگان خانگی به صورت مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ نت قشم، گیاه خواران و وگان ها در رژیم غذایی خود از محصولات حیوانی استفاده نمی نمایند. آن ها بر این عقیده هستند که برای تهیه محصولات حیوانی به حیوانات آسیب وارد شده و از آن ها بهره کشی می گردد. آن ها حامی حقوق حیوانات هستند. در راستای سبک خاص فکری از مصرف انواع گوشت و فراورده های حیوانی مانند لبنیات، تخم مرغ و انواع عسل امتناع می نمایند. به این معنا نیست که خوراکی های محدودی دارند چرا که برای هر مورد جایگزینی در رژیم غذایی آن ها وجود دارد. به عنوان مثال: به جای شیر حیوانی از شیر گیاهی به عنوان جایگزین استفاده می نمایند. به منظور تکمیل محصولاتی که افراد وگان می توانند در خانه تهیه نمایند، امروز به سراغ طرز تهیه شیر فندق خانگی رفته ایم.

طرز تهیه شیر فندق وگان خانگی به صورت مرحله به مرحله

شیر فندق گیاهی برای افرادی که حسایت به شیر یا بیماری عدم تحمل لاکتوز دارند، برترین گزینه است. نه تنها افراد وگان و افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند، بلکه تمامی افراد می توانند از این شیر گیاهی در رژیم غذایی خود استفاده نمایند. شیر فندق سرشار از پروتئین است و باعث کاهش سطح کلسترول خون می گردد. بافت آن شبیه به شیر است اما نسبت به دیگر انواع شیر گیاهی، رقیق تر و سبک تر به نظر می آید.

مواد لازم در طرز تهیه شیر فندق خانگی

  • مغز فندق سه چهارم پیمانه
  • آب سرد سه پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو (اختیاری) یک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیر فندق خانگی

مرحله اول

برای آغاز طرز تهیه شیر فندق خانگی، پیش از هر چیز احتیاج است تا فندق ها نرم شوند. یک کاسه بردارید و فندق ها را همراه با آب سرد درون آن بریزید. اجازه دهید مغزه ها خیس بخورند و بافتی مرطوب به خود بگیرند. می توانید آن ها را شب تا صبح در یخچال قرار دهید و صبح ادامه مراحل را انجام دهید.

مرحله دوم

بعد از آن که فندق ها خیس خوردند، آن ها را با همان آب داخل کاسه به مخلوط کن منتقل کنید. سپس، عصاره وانیل را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید تا مواد خوب مخلوط و فندق ها ریز شوند. وقتی فندق ها کاملا یک دست له شدند و رنگ مواد سفید شد، دستگاه را خاموش کنید. اگر بخواهید شیر کاکائو داشته باشید، می توانید در این مرحله پودر کاکائو را هم اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله می بایست تفاله فندق ها را از مابقی شیر جدا کنید. به همین منظور، شیر فندق را از صافی یا الک رد کنید. می توانید از یک پارچه پنیر یا یک کیسه پارچه ای نازک به عنوان صافی بهره ببرید. مواد را داخل کیسه بریزید و زیر کیسه یک کاسه جهت جمع آوری شیر صاف شده قرار دهید. سپس، محکم مواد داخل کیسه را فشار دهید تا تمام آب آن گرفته گردد.

مرحله چهارم

شیر را دریخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و البته خنک گردد. بعد از حدود 30 دقیقه شیر فندق شما آماده است. نوش جان!

فوت و فن های طرز تهیه شیر فندق خانگی

  • تفاله به جای مانده از فندق ها را دور نریزید. از آن ها می توانید برای تهیه گرانولا یا تهیه انواع اوتمیل بهره ببرید.
  • اگر فرصت کافی یا حوصله چندانی برای تهیه شیر فندق خانگی را ندارید، می توانید از شیر فندق آماده بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیر فندق وگان خانگی به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیر فندق وگان خانگی به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید