آشپزی

گیلاس؛ میوه ای حیرت انگیز جهت جلوگیری از پیری زودرس

آشنایی با گیلاسگیلاس میوه ای درختی است از سرده پرونوس که دارای میوه ای گوشتی و هسته ای چسبیده به گوشت، است. میوه آن به رنگ قرمز، زرد و ارغوانی تیره (تقریبا نزدیک به رنگ قرمز مایل به سیاه)، بسیار زیباست که پیش از رسیدن آن، شکوفه هایی به رنگ سفید و صورتی روشن،...

21 تیر 1401

آیا باید از روغن دانه اجتناب ورزید؟

فرارو - اگر هنگام آشپزی به طور مرتب به سراغ روغن های دانه ای مانند روغن کانولا، روغن کنجد یا روغن هسته انگور می روید یا غذا های بسته بندی شده ای که حاوی آن روغن ها هستند را خریداری می کند بهتر است به این توصیه توجه کنید.

19 تیر 1401

آشنایی با خوشمزه ترین غذاهای ارمنی

بهترین غذاهای ارمنیکشور ارمنستان در همسایگی ایران خودمان قرار گرفته و به همین دلیل یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری به شمار می رود. سالانه مسافران ایرانی زیادی از طریق تور ارمنستان، به صورت شخصی و با خرید بلیط هواپیما یا حتی از طریق زمینی و با اتومبیل...

5 تیر 1401

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو غذایی خوشمزه و خوش طعم است که همۀ جوانه های چشایی ما را تحریک می کند. وجود انواع مواد غذایی و امکان بازی با رنگ ها باعث شده است تا آلبالو پلو به یک غذای مجلسی خوشمزه تبدیل شود. درست کردن این غذا ساده است اما برای تهیه آن لازم است برخی نکات مهم...

26 خرداد 1401

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

برای خوش طعم کردن مواد غذایی خود، در پی چاشنی دست ساز هستید؟ با استفاده از طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، به راحتی یک سس کچاپ خوشمزه و دلنشین، آماده و در سرو و طبخ مواد غذایی از آن استفاده کنید.

13 خرداد 1401

دم نوش برگ زیتون

خیلی از ما با منفعت های مهم روغن زیتون آشنایی داریم؛ ولی آیا اطلاع داشتید که می توان برگ درخت زیتون را هم مصرف کرد؟

12 آبان 1400

طرز تهیه مربای توت فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می پیچد

فصل توت فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل های سال ذخیره اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می آورد.

15 مهر 1400

نان سنتی می خوری یا صنعتی؟

عادات غذایی هر کشور با فرهنگ مردم همان کشور ارتباط دارد. به طور مثال، با یک نگاه به جمعیت مصرف کننده ایرانی مشاهده می کنیم که 95 درصد نان مصرفی مردم نان های سنتی است و طبعا عادات غذایی مصرف کنندگان هم با آن خوگرفته است و به دلیل حجم مصرف پایین نان های...

2 مهر 1400

9 سبزی و ادویه خوشمزه که برای کاهش فشار خون معجزه می نمایند

فشار خون بالا که به آن هایپرتنشن هم گفته می گردد، این روزها افراد زیادی را گرفتار نموده است. فشار خون بالا رایج ترین عامل خطر قابل پیشگیری بیماری قلبی به تعداد می رود. در این مقاله از خبرنگاران مگ تصمیم داریم شما را با 9 سبزی و ادویه ی عالی آشنا کنیم که...

21 مرداد 1400

30 مدل کیک عروسی سه طبقه

کیک عروسی سه طبقه بهترین سایز برای کیک عروسی بوده و پشت این تعداد طبقات پیشینه ای جالب نهفته است. نحوه سرو کیک یکی از مهمترین نکات در ارتباط با کیک عروسی محسوب می شود.

21 تیر 1400

کالری قارچ سوخاری؛ هر 100 گرم قارچ سوخاری چند کالری دارد؟

خبرنگاران | سرویس سلامت - قارچ سوخاری یکی از پیش غذا های پرطرفدار است که معمولا همراه با سیب زمینی سرخ شده و سایر فست فودها سرو می شود. اگر چه قارچ خام فاقد کلسترول است و چربی پایینی دارد، اما پس از سوخاری شدن چربی آن به شدت افزایش پیدا می کند. برای سوخاری...

10 خرداد 1400

طرز تهیه ترشی فلفل (فلفل سبز و فلفل دلمه فوری)

ترشی فلفل با فلفل سبز، فلفل دلمه، فلفل تند یا شیرین به صورت ترشی فلفل کبابی یا ساده تهیه و غالبا در کنار غذای اصلی سرو می گردد. زمان رسیدن این ترشی حدود دو هفته است که البته اگر به روش خاصی درست گردد به صورت ترشی فلفل فوری نیز قابل استفاده خواهد...

21 اسفند 1399

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوجه به 3 روش

اگر وقت کافی ندارید و به دنبال غذایی هستید که سریع آماده شود، خوراک سیب زمینی و گوجه یکی از بهترین گزینه ها برای شما است. این غذای خوشمزه با مواد اولیه ای تهیه می شود که همیشه در منزل دارید.

15 اسفند 1399

9 دلیل برای مصرف کدو حلوایی

کدو حلوایی علاوه بر اینکه خوشمزه است و می توان از آن در تهیه انواع غذا ها و کیک و دسر و ... استفاده کرد، فواید زیادی نیز برای بدن دارد.

20 آذر 1399

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.

21 آبان 1399

طرز تهیه کشک خانگی سالم، با ماست و با دوغ

کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود. ماده اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آن ها. در صنایع غذایی فراوری کشک با فرآیند...

3 آبان 1399

طرز تهیه لازانیا بدون پنیر پیتزا

لازانیا از جمله غذاهای خوش طعم و لذیذ است که هواداران بسیاری دارد و تقریبا می توان گفت تمام افراد در هر گروه سنی به این غذا علاقه زیادی دارند. در این مطلب از انگیزه قرار است طرز تهیه لازانیا بدون پنیر پیتزا و بدون نیاز به فر را برای شما عزیزان توضیح دهیم.

1 آبان 1399

روش تهیه سبزه تخم شربتی بسیار زیبا برای عید نوروز

اگرچه امروزه سبزه های عید را با شکل های مختلف و جالبی می توان تهیه کرد و سبزه های زیبایی در بازار وجود دارند، اما با استفاده از تخم شربتی می توانید به راحتی سبزه ای متفاوت را در خانه درست کنید. تخم شربتی از جمله گیاهان زیبا و زینتی است که از آن برای کاشت...

30 مهر 1399

فلفل پلو با مرغ

قصد داریم امروز شما را با دستو تهیه فلفل پلو با مرغ آشنا کنیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

20 مهر 1399

آشنایی با 10 شهر مهم فرانسه

معرفی شهرهای فرانسهوقتی در خصوص فرانسه صحبت می کنیم همه فورا به یاد شهر زیبای پاریس می افتند. اگرچه پاریس بدون شک مشهورترین شهر فرانسه و یکی از محبوب ترین پایتخت های دنیا است، اما باید بدانید که دیدنی های فرانسه در پاریس محدود نمی گردد و شهرهای مشهور...

24 خرداد 1399
تعداد: (42)