طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
به گزارش وبلاگ نت قشم، سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.
به گزارش وبلاگ نت قشم به نقل از ستاره،سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می کنند.
مواد لازم سالاد کلم سفید و کشمش
| کلم سفید | 1 عدد کوچولو |
| هویج | 1 عدد |
| ذرت | 1/2 پیمانه |
| کشمش | 1/2 پیمانه |
| گردو خرد شده | 1/2 پیمانه |
| کلم قرمز و گوجه برای تزیین | به میزان لازم |
| سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
- کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
- هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
- کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
- سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
- سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
- سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
- کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.
تاریخ انتشار: 21 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 21 آبان 1399
گردآورنده: nettgheshm.blogpo.ir
شناسه مطلب: 35278
به "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید