تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

به گزارش وبلاگ نت قشم، حلیم بادمجان از دسته غذا های اصیل ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می گردد و برخی ها از عدس یا لوبیا سفید یا برنج برای تهیه آن استفاده می نمایند.

تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

حلیم بادمجان بدون گوشت یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک خوارک عالی و ساده است که می توانید بدون گوشت و مرغ آن را تهیه کنید. حلیم بادمجان بدون گوشت برای کسانی که گیاه خوار هستند یا منع مصرف گوشت دارند گزینه خوبی است. شما می توانید این غذا را برای شام یا ناهار و دورهمی خود تهیه کنید. با وبلاگ نت قشم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

  • بادمجان 6 عدد
  • عدس 2/3 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 3 حبه
  • کشک گیاهی 1 پیمانه
  • نعنا داغ و پیاز داغ به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

مرحله اول

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نواری برش بزنید. داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید. 30 دقیقه بگذارید تا بماند؛ این کار باعث گرفتن تلخی بادمجان می گردد. بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را آبکشی و روی یک پارچه قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده گردد و بعد داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه عدس را باید از 1 ساعت قبل خیس کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ آن راحت تر نیز بپزد. سپس به همراه کمی آب بگذارید تا پخته و نرم گردد. بهتر است مقدار آب را زیاد نریزید تا آب اضافه آن تبخیر گردد. سیر را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

مرحله سوم

پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. بعد بادمجان و عدس و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و یک لیوان آب روی مواد بریزید و در تابه را قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

مرحله چهارم

وقتی آب اضافه مواد تبخیر شد. در تابه را بردارید تا غلیظ گردد. به یاری یک گوشتکوب دستی مواد را خوب بکوبید تا له گردد و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد. سپس کشک رقیق شده را به همراه کمی نعنا داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا حلیم بادمجان بدون گوشت غلیظ گردد. خوراک خوشمزه تان را داخل دیس بکشید و با کشک و پیاز داغ تزیین کنید. اگر به غذاهای ساده بدون گوشت علاقه دارید، نیمرو خامه ای را هم امتحان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

  • خودتان هم می توانید در خانه کشک گیاهی تهیه کنید، بدین صورت که 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی خالص را با کمی آبغوره و نمک (با قاشق یا چنگال) مخلوط کنید تا به طعم و غلظت دلخواه برسید.
  • می توانید از کشک پاستوریزه بهره ببرید.
  • برای جذب روغن کمتر بادمجان بهتر است از کمی ماست برای رومال بادمجان ها بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 5 غذای مقرون به صرفه، ساده و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید