با [ 5 اصل ] اجرا و طراحی دیوار کناف آشنا شوید

به گزارش وبلاگ نت قشم، طراحی دیوار کناف یکی از مهم ترین انواع طراحی به تعداد رفته که به علت متریال آن همیشه مورد توجه قرار گرفته است. ویژگی های مثبت و مزایای طراحی از طریق متریال و مصالح کناف به قدری زیاد و گسترده است که مجالی برای بیان تمام آن ها نیست. ما در این مقاله طراحی دیوار و سقف کناف را در جاهای متنوع آنالیز خواهیم کرد.

با [ 5 اصل ] اجرا و طراحی دیوار کناف آشنا شوید

دیوار کناف چیست؟

این اخیر مصالح نوین به علت مزایای بی تعداد جایگزین مصالح سنتی شده اند و در این میان، یکی از مهم ترین جایگزین ها را می توان به دیوار کاذب (دیوار جداکننده کناف) اطلاق نمود. امروز بسیاری از ساکنان ساختمان های مسکونی و تجاری به انتخاب دیوار کاذب روی آورده اند. طراحی دیوار کناف، پیشروی تمام ویژگی ها و مزایای بی حد و میزان از جمله مهم ترین دلایل انتخاب آن به تعداد می رود.

کاربرد دیوار کناف

اگر بخواهیم ویژگی های دیوار کناف را از لحاظ طراحی برتعدادیم، باید بگوییم این ساختار قادر به استفاده کاربردی به اسم عنصر دکوراتیو، دیوار جداکننده (پارتیشن)، عایق بندی صوتی و حرارتی و کاور دیوار اصلی سازه می باشد. متریال کناف به قدری انعطاف پذیر می باشد که تقریبا برای هر نوع کاربردی قابل استفاده می باشد.

از این رو، بسیاری افراد تمایل دارند دیوار کناف را به اسم جزئی از طراحی داخلی به کار ببرند. و اجرا و طراحی دیوار کناف محدود نبوده و در بیشتر فضاها اعم از ساختمان مسکونی، ساختمان تجاری، ساختمان اداری و اماکن عمومی قابل اجراست.

مزایای طراحی دیوار کناف

از مزایای طراحی دیوار کناف باید به موارد ذیل اشاره کرد:

  1. انعطاف پذیری و فرم پذیری متریال کناف؛ مصالح دیوار کناف قادر است به شکل و فرم دلخواه دربیاید.
  2. سبک وزن بودن متریال کناف؛ سبکی وزن مصالح دیوار کناف به قدری است که کارگران قادر به حمل و نقل آسان تر بوده و طی مدت زمان کوتاه تر قابل اجراست. علاوه بر این، بار سازه کاهش یافته و کلیت آن در برابر زلزله مقاوم تر است.
  • اجرا و طراحی دیوار کناف به دو صورت؛ اجرای دیوار کناف به هیچ وجه محدود به زمان ساخت نبوده و می توان آن را حین ساخت و یا حتی پس از ساخت و اتمام سازه اجرا نمود.
  1. نمای زیبا و مسطح؛ این ویژگی قطعا جزء مهم از طراحی دیوار کناف شناخته می شود. دیوار کناف پیش زمینه ای مسطح و یکدست برای امور رنگرزی، کاشی کاری و… بوده و بنا به سلیقه مشتری نمای زیبا خواهد داشت.

نمونه های طراحی دیوار کناف

در ادامه قصد داریم به بعضی نمونه های زیبا از طراحی دیوار کناف بپردازیم.

طراحی منحنی

طراحی دیوار کناف قطعا به طراحی منازل محدود و مختوم نشده است. در حالی که طراحی دیوار بدون دیوار کاذب امری تحقق نیافتنی شمرده شده، متریال کناف ما را به رویایمان نزدیکتر می نماید.

این رویا می تواند در قالب یک دیوار منحنی با نمای پنجره باشد!

طراحی طاقچه

اتاق نشیمن یکی از فضاهای قابل توجه در منازل است. اجرا و طراحی دیوار کناف در فضای هال منزل می تواند عمومی ترین کاربرد این متریال باشد. با این حال، نمونه طرح های متفاوتی از طراحی دیوار کناف وجود دارد. و یکی از آن ها طراحی دیوار طاقچه دار است. این طراحی انحصاری به شما امکان قرار دادن بسیاری از وسایل تزئینی را خواهد داد. و در کنار آن ایجاد نورپردازی از مهم ترین ویژگی های طراحی فوق به تعداد می رود.

طراحی دیوار پشت تلویزیون

در حالی که پیش تر به طراحی دیوار پشت تلویزیون با استفاده از والپیپر سه بعدی پرداختیم، طراحی دیوار کناف یکی دیگر از مشخصه های زیبا برای چنین فضایی است.

دیوار کناف به منزله دیوار کاذب پشت تلویزیون و ال سی دی می نشیند و سپس تلویزیون و یا ال سی دی شما روی آن نصب می شود. طراحی دیوار کناف پشت تلویزیون منحصر به یک مدل نیست. اما این مدل شامل بخش های متعددی نظیر طاقچه و شومینه هم می باشد. این بخش ها به خودی خود از اهمیت وافری برخوردار می باشند.

طراحی سقف کناف

اجرای سقف کاذب یکی از کاربردهای طراحی سقف کناف به تعداد می رود. این نوع طراحی نه تنها به طراحی و دکوراسیون داخلی منازل منتهی شده؛ بلکه دربرگیرنده طراحی و دکوراسیون داخلی اداری هم می باشد.

علاوه بر نکته فوق، باید پارتیشن (دیوار جداکننده) و بعلاوه سایر بخش ها را هم من باب طراحی دیوار کناف در نظر گرفت. و تمام این فاکتورها باعث شده طراحی و دکوراسیون فوق چشمگیر به نظر برسد.

طراحی اتاق خواب

اگر به نمونه طراحی فوق نگاه کنید، متوجه طراحی دیوار کناف و بعلاوه سقف آن خواهید شد. یکی از المان های به خصوص طراحی دیوار و سقف کاذب در تصویر فوق جاگذاری قابلیت نورپردازی آن می باشد.

این طراحی نمونه فزونی از طراحی دیوار و سقف کناف بوده و نور مخفی درون آن ها به خوبی جای گرفته است.

گفتنی است که نورپردازی یکی از المان های همراه طراحی دیوار و سقف کناف به تعداد می رود. و این موضوع به خصوص در طراحی داخلی منازل قابل مشهود است.

منبع: اتاق

به "با [ 5 اصل ] اجرا و طراحی دیوار کناف آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با [ 5 اصل ] اجرا و طراحی دیوار کناف آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید