فراوری انبوه کودهای بیولوژیک ، برطرف کمبود فسفر در گیاهان

به گزارش وبلاگ نت قشم، دکتر سمیه رحیمی دکتری اکولوژی و کنترل بیولوژیک و مدیر بازاریابی منطقه ای یک شرکت دانش بنیان فراوریکننده کودها و آفت کش های بیولوژیک در حاشیه نمایشگاه اینوتکس به خبرنگاران گفت: ما در این شرکت کودها و آفت کش هایی را به فراوری می رسانیم که به طور طبیعی در داخل خاک و ریشه گیاه وجود دارد اما در اثر مصرف بیش از حد ترکیبات شیمیایی از بین می روند.

فراوری انبوه کودهای بیولوژیک ، برطرف کمبود فسفر در گیاهان

وی اضافه نمود: فسفر به عنوان یکی از سه عنصر اساسی نقش برجسته ای در افزایش رشد و عملکرد گیاهان ایفا نموده و به ویژه برای گلدهی میوه و دانه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این عنصر در خاک های اسیدی با عناصری مانند آلومینیوم و آهن در خاک های قلیایی با کلسیم به سرعت تشکیل باند داده و علیرغم عبور فیزیکی در خاک برای گیاه غیرقابل استفاده می گردد.

این محقق با بیان اینکه ما یکی از کودها را با عنوان بایوفسفات تریپل به فراوری رساندیم، گفت: این یک کود زیستی مبتنی بر فسفر معدنی و باکتری حل کننده فسفات است که علاوه بر تأمین فسفر فرم های تثبیت شده این عنصر را به فرم های قابل استفاده برای گیاه تبدیل می نماید.

به گفته رحیمی، در این روش کود به طور یکنواخت در سطح مزرعه پخش و با خاک مخلوط می گردد.

وی با بیان اینکه از این کود می توان برای درختان میوه و فضای سبز استفاده کرد، گفت: این محصول بر پایه مجموعه ای از باکتری های حل کننده فسفات و به صورت گرانول، فرموله شده است.

رحیمی تاکید نمود: استفاده از این کود در خاک هایی که از کمبود فسفر رنج می برند توصیه می گردد زیرا محتوای فسفر معدنی آن احتیاج گیاه به عنصر فسفر را رفع نموده و باکتری های موجود در آن از تشکیل باند بین فسفر و سایر کانی های خاک و تبدیل آن به فرم های غیرقابل استفاده برای گیاه ممانعت می نماید.

وی با بیان اینکه استفاده این کود قبل از بیدار شدن درخت به صورت چال کود توصیه می گردد، گفت: در این محصولاتی که به فراوری رسانده ایم معجزه گری کوچکی وجود دارد که باعث افزایش سیستم ریشه ای جذب گیاه می گردد.

به گفته رحیمی، استفاده از این کودها و آفت کش ها باعث افزایش عملکرد گیاه و از بین بردن بیماری های آن می گردد و هیچ ضرری برای محیط زیست، انسان و حشرات مفید آن محیط ندارد.

وی تاکید نمود: معمولاً کمبود فسفر در خاک گیاهان وجود ندارد اما مشکل جذب فسفر در گیاه دیده می گردد به همین دلیل استفاده از این کود بایوفسفات تریپل توصیه می گردد.

این محقق تاکید نمود: از این کود می توان در تمام فضای گلخانه ای و مزرعه ای استفاده کرد.

رحیمی اضافه نمود: این محصول اکنون به فراوری انبوه رسیده و وارد بازار شده است.

به گزارش وبلاگ نت قشم، این شرکت دانش بنیان مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گرفته و اکنون در نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس 2019 حضور دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "فراوری انبوه کودهای بیولوژیک ، برطرف کمبود فسفر در گیاهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری انبوه کودهای بیولوژیک ، برطرف کمبود فسفر در گیاهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید